Declarație de protecție a datelor

Această politică de confidențialitate descrie modul în care Thomann GmbH (denumit în continuare „Musikhaus Thomann”) prelucrează datele, pe care ni le furnizați atunci când utilizați paginile noastre web și pe care le prelucrează în conformitate cu Regulamentul general privind protecția datelor (RGPD) și legile germane aplicabile privind protecția datelor, în special BDSG.

Siguranța datelor personale, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de e-mail reprezintă una din cele mai serioase și importante preocupări ale companiei noastre. De aceea, ne desfășurăm activitățile online în conformitate cu legislația privind protecția și siguranța datelor în vigoare. În continuare, aflați ce informații prelucrăm noi.

Responsabil, persoană de contact pentru întrebări sau exercitarea drepturilor dumneavoastră de persoană vizată, contact

Responsabil în sensul reglementărilor privind protecția datelor pentru toate procesele de prelucrare a datelor, care au loc prin paginilor web ale Musikhaus Thomann este:

Thomann GmbH, Hans-Thomann-Straße 1, 96138 Burgebrach, Germania

Dacă aveți întrebări, comentarii, reclamații sau dacă vă exercitați drepturile în legătură cu aceste politici de confidențialitate și cu prelucrarea datelor dvs. personale prin intermediul paginilor web ale Musikhaus Thomann, puteți contacta direct prin e-mail (privacy@thomann.de) persoana responsabilă cu protecția datelor de la Musikhaus Thomann. Acesta se va ocupa cu plăcere de solicitarea dvs. privind protecția datelor.

Date personale / Tipuri de utilizări

Ca principiu, Musikhaus Thomann acordă o maximă însemnătate protecției datelor dvs. personale. Dvs. decideți dacă doriți sau nu să ne faceți cunoscute aceste date în cadrul unei înregistrări, al unui sondaj de opinie sau a altor situații similare. Aceste date din partea dvs. sunt relevante pentru solicitarea dvs., însă ne sunt puse la dispoziție de către dvs. în mod benevol. O excepție se aplică cazurilor în care nu se poate obține acordul prealabil din motive efective și prelucrarea datelor este permisă prin dispoziții legislative.


Baza legală privind prelucrarea datelor cu caracter personal

În măsura în care obținem acordul persoanei vizate pentru operațiunile de prelucrare a datelor cu caracter personal, articolul 6 paragraful 1 lit. a, din Regulamentul General privind Protecția Datelor - RGPD, servește ca bază legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

Pentru prelucrarea datelor cu caracter personal necesare executării unui contract, în care persoana vizată este parte contractantă, articolul 6 paragraful 1 lit. b, RGPD servește ca bază legală. Acest lucru se aplică și operațiunilor de prelucrare necesare pentru efectuarea măsurilor precontractuale.

În măsura în care prelucrarea datelor cu caracter personal este necesară pentru a îndeplini o obligație legală, la care Musikhaus Thomann este supusă, articolul 6 paragraful 1 lit. c, RGPD servește ca bază legală.

În cazul în care interesele vitale ale persoanei vizate sau ale unei alte persoane fizice fac necesară prelucrarea datelor cu caracter personal, articolul 6 paragraful 1 lit. d, RGPD servește ca bază legală.

Articolul 6 paragraful 1 lit. f, RGPD servește ca bază legală pentru prelucrarea datelor, dacă prelucrarea este necesară pentru protejarea unui interes legitim al companiei noastre sau al unei terțe părți și dacă interesele, drepturile și libertățile fundamentale ale persoanei vizate nu prevalează asupra primului interes.

Baza legală pentru și informații suplimentare despre prelucrarea datelor prin intermediul cookie-urilor pe paginile noastre web le găsiți în secțiunea Cookie-uri.


Ștergerea datelor și perioada de stocare

Datele cu caracter personal ale persoanei vizate vor fi șterse sau blocate de îndată ce scopul stocării este eliminat. În plus, o astfel de stocare poate avea loc dacă legiuitorul european sau național prevede acest lucru în regulamentele, legile sau alte dispoziții UE, cărora li se supune cel responsabil. Blocarea sau ștergerea datelor are loc chiar dacă expiră un termen de păstrare prevăzut de standardele menționate, cu excepția cazului în care este necesară stocarea ulterioară a datelor pentru încheierea unui contract sau pentru îndeplinirea unui contract.

Schimbul de date / relații contractuale cu parteneri/terți

Pe lângă tipurile de utilizări tocmai descrise, Musikhaus Thomann partajează datele dvs. cu terții implicați în executarea comenzii dvs. sau în sarcinile aferente derulării afacerii. De pildă, atunci când efectuați o comandă prin site-ul nostru web, vom transmite informațiile privind comanda dvs. către companiile partenere și către contractanții Musikhaus Thomann care procesează comanda și care o livrează către dvs. Datele sunt transmise numai atât cât este necesar pentru onorarea comenzii dvs., pentru livrarea acesteia sau pentru procesarea unei solicitări. Baza legală în acest scop o constituie îndeplinirea contractului încheiat cu dvs. (de exemplu, în cazul comenzilor) sau inițierea contractului, articolul 6 paragraful 1 lit. b, RGPD).

Vom transmite date personale către terți și în măsura în care avem o obligație legală de a face acest lucru. Baza legală în acest caz o constituie articolul 6 paragraful 1 lit. c, RGPD.


Date colectate în mod automat pe pagina noastră web / Date de utilizare

Invităm cu drag orice doritor să viziteze gratuit pagina noastră, să o folosească și să examineze produsele oferite în cadrul său. Dacă vizitați pagina noastră de internet, înregistrăm următoarele date generale de utilizare, pentru a evalua, ce segmente ale site-ului nostru web vizitați și cât de mult rămâneți acolo:

  1. Informații despre tipul de browser și versiunea utilizată
  2. Sistemul de operare al utilizatorului
  3. Adresa IP a utilizatorului
  4. Data și ora utilizării
  5. Website-urile prin care sistemul utilizatorului a ajuns pe pagina noastră de internet
  6. Serviciile și funcțiile utilizate pe paginile noastre web

Aceste date sunt puse laolaltă cu datele de utilizare ale tuturor vizitatorilor site-ului nostru și compilate pentru a măsura numărul vizitatorilor, timpul mediu petrecut pe site, paginile apelate, ș.a.m.d. Aceste date colectate de noi sunt compilate și utilizate numai în scopuri interne.

Baza legală pentru stocarea temporară a datelor și a fișierelor jurnal este articolul 6 paragraful 1 lit. f, RGPD.

Folosim aceste date compilate pentru a ne evalua produsele și serviciile, inclusiv noutățile pe care le oferim prin intermediul site-ului web, pentru a măsura gradul de utilizare a site-ului nostru și în general pentru a-i îmbunătăți conținutul.

Stocarea temporară a adresei IP de către sistem este necesară pentru a permite accesarea paginilor web de către computerul utilizatorului. De aceea, adresa IP a utilizatorului trebuie stocată pe toată durata sesiunii.

Stocarea în fișiere jurnal este făcută pentru a asigura funcționalitatea paginilor web. În plus, datele sunt utilizate pentru a optimiza paginile web și pentru a asigura securitatea sistemelor noastre de tehnologie a informației. În aceste scopuri, interesul nostru legitim depinde de prelucrarea datelor în conformitate cu articolul 6 paragraful 1 lit. f, RGPD.

Datele vor fi șterse, de îndată ce nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate. În cazul stocării datelor în fișiere jurnal, acestea vor fi șterse după cel mult șapte zile. Este posibilă stocarea suplimentară, care depășește acest termen. În acest caz, adresele IP ale utilizatorilor sunt șterse sau îndepărtate, astfel încât o clasificare a clientului în așteptare nu mai este posibilă.

Colectarea de date pentru furnizarea site-ului web și stocarea datelor în fișiere jurnal sunt esențiale pentru funcționarea paginii de internet. În consecință, nu există posibilitatea opoziției din partea utilizatorului.

Este posibil ca reclamele terților sau linkurile către alte pagini de internet afișate pe pagina noastră web să colecteze date de utilizator dacă faceți clic pe ele sau le urmați în vreun fel instrucțiunile. Nu avem niciun control asupra datelor colectate cu sau fără voia dvs. prin intermediul reclamelor sau paginilor web ale terților. Dacă aveți temeri privind modul de colectare și folosire a datelor dvs., vă recomandăm să citiți în prealabil normele privind protecția datelor („Privacy Policies”) ale paginilor web la care se face reclamă.


Cookie-uri

Asemenea multor altor site-uri web comerciale, și Musikhaus Thomann folosește, după caz, tehnologia generică cunoscută sub denumirea de „Cookies”, pentru a colecta date cu privire la modul în care folosiți site-ul și pentru a vă asigura un proces de vizitare optim.

Cookie-urile sunt fișiere text care sunt stocate în browser-ul de internet sau de către browser-ul de internet în sistemul informatic al utilizatorului. Când un utilizator vizitează un site web, un cookie poate fi stocat în sistemul de operare al utilizatorului. Acest cookie conține un șir de semne caracteristic, care permite browser-ului să fie identificat fără echivoc atunci când site-ul este redeschis.

Aceste cookie-uri nu pot citi informații de pe calculatorul dvs. și nici nu pot interacționa cu alte cookie-uri pe hard discul dvs. Ele ne permit însă să vă recunoaștem atunci când reveniți ulterior pe site.
Datele, care sunt stocate în cookie-uri, le puteți găsi în setările cookie.
Pe paginile noastre web se folosesc așa-numite cookie-uri temporare, cookie-uri persistente, tracking-/web-bug-uri precum și local storages.

Cookie-uri temporare și persistente

Cookie-urile temporare sunt șterse automat atunci când închideți browser-ul. Din această categorie fac parte în special cookie-urile de sesiune. Acestea stochează un așa-numit ID de sesiune, în baza căruia pot fi atribuite diferite solicitări ale browser-ului dumneavoastră sesiunii comune. Astfel, calculatorul dvs. poate fi recunoscut atunci când reveniți pe paginile noastre de internet. Cookie-urile de sesiune sunt șterse când închideți browser-ul.

Utilizăm cookie-uri temporare pentru a face paginile noastre web mai ușor de utilizat. Unele elemente ale paginilor noastre web necesită identificarea browser-ului apelant chiar și după o schimbare a paginii.

În plus, pe paginile noastre web utilizăm cookie-uri persistente, care permit analizarea comportamentului de navigare al utilizatorilor noștri. Cookie-urile persistente sunt șterse automat după o perioadă predefinită, care poate diferi în funcție de tipul de cookie. În acest mod se pot transmite, de exemplu, adresa IP, termenii de căutare introduși sau utilizarea anumitor funcții ale site-ului web.

Majoritatea cookie-urilor nu stochează date cu caracter personal ale utilizatorului. La cookie-ID însă se pot consemna din partea serverului, adresa de e-mail și ID-ul de client al utilizatorului.


Tracking-bug-uri/web-bug-uri

Unele dintre serviciile noastre folosesc, în plus, așa-numitele tracking-bug-uri, respectiv web-bug-uri sau și tracking pixel. Este vorba despre Code-Snippets cu dimensiuni de 1x1 pixeli, care au capacitatea să identifice și să recunoască tipul dumneavoastră de browser prin intermediul ID-ului de browser – amprentele individuale ale browser-ului dvs. Astfel, ofertantul de servicii poate să vadă când și câți utilizatori au accesat pixelul, respectiv dacă și când s-a deschis un e-mail sau s-a vizitat un site web.

Pentru a preveni web-bug-urile de pe paginile noastre web, puteți folosi instrumente cum ar fi, de exemplu, webwasher, bugnosys sau AdBlock. Fără acordul dvs. explicit noi nu vom folosi web-bug-uri, pentru a colecta neobservat date personale despre dvs. sau pentru a transmite acele date către ofertanți terți și platforme de marketing.

Scopuri și baza legală pentru utilizarea cookie-urilor și altor identificatori

Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prin utilizarea cookie-urilor tehnice necesare este articolul 6 paragraful 1 propoziția 1 lit. f, RGPD.

Scopul folosirii cookie-urilor tehnice neapărat necesare este acela de a facilita utilizarea paginilor web pentru utilizatori. Unele funcții ale paginilor noastre web nu pot fi oferite fără folosirea cookie-urilor. Pentru acestea, este necesar ca browser-ul să fie recunoscut chiar și după o schimbare a paginii.

Pentru cookie-uri tehnice neapărat necesare dreptul de opunere este exclus, deoarece acestea sunt neapărat necesare, pentru a vă putea afișa pagina noastră de internet și pentru a vă putea pune la dispoziție funcționalitățile site-ului web.

Datele de utilizator colectate prin cookie-urile tehnice neapărat necesare nu vor fi folosite pentru a crea profiluri de utilizator.

Folosirea cookie-urilor de analiză și de marketing se face cu scopul de a îmbunătăți calitatea paginilor noastre web și a conținuturilor acestora. Prin cookie-uri de analiză, aflăm cum este utilizat site-ul web și astfel putem optimiza în mod constant oferta noastră. Prelucrările, în special pe dispozitivul dvs. final, care se bazează pe cookie-uri sau alți identificatori (de exemplu, amprente de browser, pixeli) și care nu sunt necesare din punct de vedere tehnic pentru funcționarea paginilor noastre web, le efectuăm numai cu consimțământul dvs., pe care îl puteți acorda prin cookie-layer, care este activat la accesarea paginilor noastre web. Temeiul legal pentru prelucrările bazate pe aceste cookie-uri este articolul 6 paragraful 1 lit. a, RGPD în legătură cu § 12 alin. 1 TMG, articolul 5 alin. 3 Directiva ePrivacy. Până nu v-ați dat consimțământul dvs., astfel de cookie-uri, care nu sunt necesare pentru funcționarea paginilor noastre web, nu vor fi puse.

Retragerea consimțămintelor acordate pentru folosirea cookie-urilor și altor identificatori / tag-uri

Consimțământul acordat de dvs. prin intermediul cookie-urilor pentru colectarea datelor îl puteți retrage în orice moment, prindezactivarea cookie-urilor aici. Puteți dezactiva cookie-urile și prin categoriile „Analiză” și „Marketing” din setările cookie.

Dacă nu doriți ca browser-ul dvs. să accepte cookie-uri, aveți, în plus, posibilitatea dezactivării sau restricționării cookie-urilor. Cookie-urile deja stocate pot fi șterse sau dezactivate oricând prin browser-ul dvs. de internet. Anularea funcției cookie poate împiedica funcționarea corectă a acestui site web. S-ar putea să nu mai aveți acces la toate posibilitățile și informațiile de pe site. Vă rugăm să aveți în vedere că o dezactivare trebuie efectuată pentru fiecare browser folosit de către dumneavoastră.

Pentru mai multe informații despre cum puteți șterge sau administra cookie-urile prin intermediul setărilor browser-ului dvs., vă rugăm să vizitați paginile de ajutor ale respectivului browser.

Înregistrare

Pe pagina noastră de internet, oferim utilizatorilor posibilitatea de a se înregistra prin furnizarea datelor cu caracter personal. Datele sunt astfel introduse într-o interfață și ne sunt transmise și stocate. Nu are loc o transmitere a datelor către terți. Următoarele date vor fi colectate în cadrul procesului de înregistrare:

  1. Nume și prenume
  2. Adresa
  3. Adresă de e-mail
  4. Firmă/instituție/asociație (opțional)

În cadrul procesului de înregistrare se obține un consimțământ al utilizatorului pentru prelucrarea acestor date.
Baza legală pentru prelucrarea datelor, atunci când există acordul utilizatorului, este articolul 6 paragraful 1 lit. a, RGPD.
În cazul în care înregistrarea servește îndeplinirii unui contract, în care utilizatorul este parte, sau efectuării măsurilor precontractuale, atunci baza legală suplimentară pentru prelucrarea datelor este articolul 6 paragraful 1 lit. b, RGPD.
O înregistrare a utilizatorului este necesară pentru punerea la dispoziție a anumitor conținuturi și servicii pe pagina noastră de internet.
Înregistrarea utilizatorului este necesară pentru îndeplinirea unui contract cu utilizatorul sau pentru efectuarea măsurilor precontractuale.
Datele vor fi șterse, de îndată ce nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate.
Aceasta este cazul pentru datele colectate în timpul procesului de înregistrare, când înregistrarea pe pagina noastră de internet este anulată sau modificată.
Acesta este cazul pentru îndeplinirea unui contract sau pentru executarea măsurilor precontractuale în timpul procesului de înregistrare, atunci când datele nu mai sunt necesare pentru executarea contractului. Chiar și după încheierea contractului, poate exista necesitatea stocării datelor cu caracter personal ale părții contractante, pentru a respecta obligațiile contractuale sau legale.
Ca utilizator aveți oricând posibilitatea de a anula înregistrarea. Datele salvate prin intermediu dvs. le puteți modifica oricând prin intermediul serviciului de suport al clienților sau prin intermediul centrului pentru clienți.
În cazul în care datele sunt necesare îndeplinirii unui contract sau pentru efectuarea măsurilor precontractuale, o ștergere prematură a datelor este posibilă numai în măsura în care obligațiile contractuale sau legale nu contravin ștergerii.

Formular de contact și e-mail de contact

Pe pagina noastră de internet există posibilitatea de a transmite feedback, de a beneficia de live-support, precum și de a transmite indicații/comentarii la comandă. Dacă un utilizator profită de această posibilitate, datele introduse în interfața de introducere vor fi transmise la noi și stocate. Aceste date sunt:

1. „Transmitere feedback”: Mesajul dvs. (atât timp cât acesta conține date voluntare ale dvs. cu caracter personal), adresa de e-mail (opțional)
2. Live-support și indicații/comentarii la comandă: numai acele date, care sunt necesare pentru solicitarea dvs. individuală de suport, respectiv pe care le comunicați voluntar în indicația/comentariul dumneavoastră

Alternativ, se poate realiza contactul prin adresa de e-mail pusă la dispoziție pe site-ul nostru web. În acest caz, datele personale ale utilizatorului transmise prin e-mail vor fi stocate.

În acest context, nu are loc un transfer al datelor către terți. Datele vor fi folosite exclusiv pentru prelucrarea conversației.

Baza legală pentru prelucrarea datelor, care au fost furnizate în cursul trimiterii unui e-mail, este articolul 6 paragraful 1 lit. f, RGPD. În cazul în care contactul de e-mail vizează încheierea unui contract, atunci baza legală suplimentară pentru prelucrare este articolul 6 paragraful 1 lit. b, RGPD.

Prelucrarea datelor personale din interfața de introducere ne servesc doar pentru procesarea contactului. În cazul contactării prin e-mail, este inclus aici și interesul legitim necesar pentru prelucrarea datelor.

Celelalte date cu caracter personal prelucrate în timpul procesului de trimitere servesc pentru a preveni utilizarea necorespunzătoare a formularului de contact și pentru a asigura securitatea sistemelor noastre de tehnologie a informației.

Datele vor fi șterse, de îndată ce nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate. În cazul datelor cu caracter personal din interfața de introducere a formularului de contact și al celor trimise prin e-mail, acestea vor fi șterse când conversația respectivă cu utilizatorul s-a încheiat. Conversația se încheie atunci când se poate deduce din circumstanțe, că starea de fapt vizată a fost în cele din urmă clarificată.


Utilizarea serviciilor pentru scopuri de marketing și analiză

Google Analytics

Pe paginile noastre web, folosim Google Analytics, un serviciu de analiză web al Google Inc. („Google”). Google Analytics utilizează așa numite „cookie-uri“, fișiere text, care sunt salvate pe calculatorul dumneavoastră și care permit analiza utilizării paginii web de către dumneavoastră. Informațiile create prin cookie privind utilizarea dvs. a acestei pagini web se transferă, de regulă, pe un server al Google din SUA și se salvează acolo. În cazul activării anonimităţii IP-ului pe această pagină web, adresa dvs. de IP va fi scurtată în prealabil de Google totuşi în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene sau în alte state contractante ale acordului privind Spaţiul Economic European. Numai în cazuri de excepție se transferă întreaga adresă de IP către un server al Google din SUA şi se scurtează acolo. Fiind mandatat de noi, Google va utiliza aceste informații pentru a evalua utilizarea dvs. a acestui site web, pentru a redacta rapoarte despre activitățile site-ului web și pentru a oferi servicii care au legătură cu utilizarea site-ului web și cu utilizarea internetului față de noi în calitate de administrator al site-ului web. Adresa dvs. de IP, transmisă de browserul dvs. în cadrul Google Analytics, nu va fi asociată de Google cu alte date deținute de Google. Puteți împiedica salvarea cookie-urilor printr-o setare corespunzătoare a software-ului dvs. de browser, totuși atragem atenția asupra faptului că, în acest caz, nu veți putea utiliza pe deplin toate funcțiile acestei pagini web. Pe lângă aceasta, puteți împiedica colectarea și transmiterea către Google a datelor generate prin cookie-uri pe www.thomann.de, referitoare la modul în care utilizați site-ul, (inclusiv adresa dvs. de IP), precum și procesarea acestor date de către Google, prin descărcarea și instalarea unui plugin pentru browser-ul dvs. de internet, disponibil la următorul link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/eula.html?hl=de.

Dreptul de revocare

Modul în care puteți retrage consimțământul acordat prin cookie-layer-ul nostru îl găsiți în secțiunea Retragerea consimțămintelor acordate pentru folosirea cookie-urilor și altor identificatori / tag-uri.

Dorim să vă atragem atenția că pe paginile noastre de internet Google Analytics se utilizează cu extensia anonymizeIP și, de aceea, se pot prelucra mai departe doar adrese IP prescurtate, pentru a exclude o legătură directă cu persoana respectivă.

Mai multe informații despre modul de funcționare al Google Analytics și privind condițiile de utilizare și protecția datelor relevante pentru acest serviciu găsiți la http://www.google.com/analytics/terms/de.html respectiv la http://www.google.de/intl/de/policies/privacy/.

Google Ireland Ltd. este o filială a Google LLC cu sediul în SUA. Nu este exclusă transmiterea datelor dvs. colectate prin Google inclusiv în SUA. Totuși Google LLC s-a supus și certificat Acordului Privacy Shield încheiat între Uniunea Europeană și SUA. Prin urmare, Google s-a obligat să respecte standardele și prevederile legislației europene privind protecția datelor.

Mai multe informații despre certificarea EU-US-Privacy Shield a Google LLC și valabilitatea acesteia găsiți aici: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Google Tag Manager

Pentru administrarea așa-numitelor website-tag-uri folosim Google Tag Manager. Tag-urile sunt elemente mici de cod pe paginile noastre web, care sunt executate la anumite interacțiuni cu site-ul web și care trimit date măsurate la programele 3rd-Party instalate (de exemplu, Google Analytics). Tag Manager nu folosește cookie-uri și nu înregistrează date cu caracter personal. Tag Manager asigură declanșarea altor tag-uri, care de partea lor, în anumite circumstanțe, plasează înregistrarea datelor și cookie-uri (de exemplu, programele instalate 3rd-Party). Tag Manager nu accesează aceste date.


Încorporarea și utilizarea trimiterilor către rețelele de socializare (Facebook, Instagram ș.a.)

Pe paginile noastre de Internet, în special la ofertele de produse, sunt încorporate trimiteri către rețele externe de socializare, cum ar fi Facebook, YouTube și Twitter. Răspunderea privind serviciile de Internet ale acestor rețele de socializare le revine exclusiv administratorilor acestora. Informații suplimentare, enumerate în ordinea rețelelor de socializare respective, puteți găsi mai jos.

Prin trimiterile noastre către serviciile rețelelor de socializare nu sunt transmise datele dvs. către aceste servicii. Este vorba despre hiperlinkuri normale, prin care nu are loc nicio transmitere de date în mod normal. Dacă faceți clic pe link, veți fi redirecționat direct pe paginile noastre ale rețelelor de socializare de la serviciul respectiv de social media. O transmitere a datelor are loc numai dacă sunteți autentificat pe contul dvs. de utilizator al respectivului serviciu al rețelei de socializare. Atunci veți putea accesa sau distribui conținuturi de pe paginile noastre de web direct cu serviciul rețelei de socializare respectiv, în cazul YouTube, puteți viziona canalul nostru YouTube. Respectivul serviciul al rețelei de socializare află astfel în anumite circumstanțe ce conținuturi ați vizionat pe paginile noastre web.

Responsabile pentru serviciile rețelelor de socializare asociate de Musikhaus Thomann sunt exclusiv:

  • pentru Facebook și pentru prezența sa pe internet Facebook Inc., 1601 S. California Ave., Palo Alto, CA 94304, SUA;
  • pentru Instagram și pentru prezența sa pe internet Instagram, LLC, 1601 Willow Rd. Menlo Park, CA 94025, SUA;
  • pentru Pinterest și prezența sa pe internet Pinterest Inc., 808 Brannan Street, San Francisco, CA 94103, SUA;
  • pentru YouTube și prezența sa pe internet YouTube, LLC, 901 Cherry Ave., San Bruno, CA 94066, SUA;
  • pentru Twitter și prezența sa pe internet Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, USA;

Pentru informații suplimentare referitoare la scopul și amploarea colectării de date și la procesarea și utilizarea ulterioară a datelor dvs. de către serviciul respectiv al rețelei de socializare, puteți să consultați prevederile privind protecția datelor ale serviciului respectiv. Acestea pot fi accesate pe internet la:

Sub linkurile menționate găsiți, printre altele, și informații despre setările posibile pentru protejarea vieții dvs. private, precum și despre drepturile dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. de către serviciul respectiv al rețelei de socializare.

Facebook Remarketing

Implementăm pe paginile noastre de internet serviciul „Vanilla Custom Audiences Pixel“, un serviciu al Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA („Facebook“). Cu ajutorul acestui serviciu putem aborda precis clienții noștri cu ajutorul rețelei Facebook, în care așa numitele Facebook Ads (anunțuri) pentru vizitatorii paginilor noastre web sunt activate în momentul în care vizitați rețeaua socială Facebook.

În această privință am implementat pe paginile noastre web așa-numitul program Remarketing Pixel de la Facebook. Este vorba despre Code-Snippets, care au capacitatea să identifice și să recunoască tipul dvs. de browser prin intermediul ID-ului de browser – amprentele individuale ale browser-ului dvs. – în cazul în care ați mai vizitat paginile noastre web și ce anume ați văzut la noi. La vizitarea paginilor noastre web este stabilită o conexiune directă cu serverele Facebook, prin intermediul Pixel. Facebook are capacitatea de a vă identifica în funcție de ID-ul dvs. de browser, deoarece acesta împreună cu altele sunt conectate cu datele salvate pe contul dvs. de utilizator Facebook. Facebook oferă astfel anunțuri publicitare individualizate, adaptate de noi nevoilor dvs., în cronologia dvs. Facebook sau în alt loc din Facebook.

Singuri nu avem însă capacitatea de a vă identifica personal prin intermediul Facebook-Pixel, deoarece până la ID-ul dvs. de browser nu mai sunt salvate la noi alte date personale prin intermediul Remarketing Pixel al Facebook.
Informații suplimentare referitoare la Custom Audiences al Facebook, detalii privind prelucrarea datelor prin intermediul acestui serviciu și declarația de protecție a datelor de la Facebook le găsiți la https://www.facebook.com/about/privacy/.

Dreptul de revocare

Modul în care puteți retrage consimțământul acordat prin cookie-layer-ul nostru îl găsiți în secțiunea Retragerea consimțămintelor acordare pentru folosirea cookie-urilor și altor identificatori/tag-uri.

Facebook Inc. este o companie cu sediul în SUA. Nu este exclusă transmiterea datelor dvs. colectate prin Facebook inclusiv în SUA. Totuși Facebook Inc. s-a supus și certificat Acordului Privacy Shield încheiat între Uniunea Europeană și SUA. Prin urmare, Facebook s-a obligat să respecte standardele și prevederile legislației europene privind protecția datelor.

Mai multe informații despre certificarea EU-US-Privacy Shield a Facebook Inc. și valabilitatea acesteia găsiți aici: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active


Google Ads Conversion Tracking

Pe paginile noastre web folosim funcția Google Ads Conversion Tracking, un serviciu al Google Irland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda („Google“). Când faceți clic pe un anunț difuzat de Google, este setat un așa-numit cookie de urmărire a conversiilor pe computerul dvs. Acest cookie este valabil 30 zile și nu conține date cu caracter personal, astfel încât să nu vă putem identifica personal.

Cu ajutorul Conversion Tracking putem recunoaște atât noi cât și Google, pe ce anunțuri ați făcut clic și dacă prin aceste anunțuri ați fost redirecționat pe paginile noastre web, atât timp cât vizitați paginile noastre web și valabilitatea cookie-ului nu este încă expirată. Noi primim de la Google un cookie propriu, care se deosebește de cookie-urile altor clienți ale acestui serviciu Google, astfel încât noi putem efectua o măsurare a audienței numai referitor la cookie-ul nostru și nu peste toate paginile web ale clienților serviciului Ads de la Google. Cookie-ul servește la întocmirea unei statistici proprii de conversie despre clienții, care vizitează paginile noastre de internet prin anunțuri.

Dreptul de revocare

Modul în care puteți retrage consimțământul acordat prin cookie-layer-ul nostru îl găsiți în secțiunea Retragerea consimțămintelor acordare pentru folosirea cookie-urilor și altor identificatori/tag-uri.

Google Ireland Ltd. este o filială a Google LLC cu sediul în SUA. Nu este exclusă transmiterea datelor dvs. colectate prin Google inclusiv în SUA. Totuși Google LLC s-a supus și certificat Acordului Privacy Shield încheiat între Uniunea Europeană și SUA. Prin urmare, Google s-a obligat să respecte standardele și prevederile legislației europene privind protecția datelor.

Mai multe informații despre certificarea EU-US-Privacy Shield a Google LLC și valabilitatea acesteia găsiți aici: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

DoubleClick și Google Ads Remarketing sau „Grupuri țintă similare”

Pe paginile noastre de internet folosim funcția DoubleClick Remarketing-Pixel și Google Ads Remarketing sau „Grupuri țintă similare”, ambele servicii ale Google Irland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanda („Google“). Cu ajutorul acestor servicii vă putem afișa mesaje promoționale în context cu magazinul nostru online, de exemplu oferte interesante de produse, pe paginile web ale altor ofertanți, care, de asemenea, folosesc aceste servicii de la Google („partener” în rețeaua Google Display). În plus, cu ajutorul Google Ads Remarketing vă putem reaminti prin mesaje pe paginile web ale altor ofertanți din rețeaua Google Display, să vă finalizați comanda, dacă ați întrerupt recent o comandă în magazinul nostru online. Aceasta are loc prin utilizarea tehnologiei cookie.

În acest scop, Google stochează un fișier mic cu un șir de numere (așa-numitul cookie-ID) în browser-ul dvs., pentru a vă reține ca vizitator al site-ului nostru web și pentru a înregistra alte date anonime despre utilizarea paginilor noastre web. Cookie-ID va fi salvat de către noi și servește doar pentru identificarea univocă a browser-ului dvs. și nu pentru identificarea persoanei dvs. Datele dvs. cu caracter personal nu sunt înregistrate sau salvate prin aceste servicii.

Noi folosim Google Remarketing inclusiv pe diferite dispozitive. Aceasta înseamnă că atunci când, de exemplu începeți achiziția dvs. în magazinul nostru online de pe telefonul dvs. smart și o încheiați pe laptopul dvs., vă putem trimite mesajele promoționale personalizate menționate mai sus și pe celălalt dispozitiv folosit de către dvs. Însă aceasta are loc numai dacă dvs. v-ați dat acordul față de Google, ca desfășurarea dvs. de browser a web-ului și aplicațiilor să fie asociate de către Google cu contul dvs. Google și ca informații din contul dvs. Google să fie folosite pentru personalizarea anunțurilor, pe care le vedeți pe internet. Google folosește în acest caz datele acestor utilizatori înregistrați împreună cu datele Google Analytics, pentru a întocmi și defini liste de grupuri țintă pentru remarketingul care se desfășoară pe mai multe dispozitive. Pentru sprijinirea acestei funcții, Google Analytics înregistrează ID-uri autentificate Google ale acestor utilizatori. Aceste date de la Google sunt asociate provizoriu cu datele noastre Google Analytics, pentru a crea grupurile noastre țintă.

Vă rugăm să verificați setările sferei private ale contului dvs. Google, pentru a preveni ca Google să asocieze desfășurarea dvs. de browser a web-ului și aplicațiilor cu contul dvs. Google.

Pentru a vă putea reaminti despre o comandă întreruptă în magazinul nostru online printr-un mesaj, nu se transmit la Google date cu caracter personal, ci doar faptul că sub cookie-ID-ul înregistrat s-a dorit efectuarea unei comenzi la noi în magazinul online și aceasta a fost întreruptă, precum și prețul total al comenzii intenționate („predare coș de cumpărături”).

Dreptul de revocare

Modul în care puteți retrage consimțământul acordat prin cookie-layer-ul nostru îl găsiți în secțiunea Retragerea consimțămintelor acordare pentru folosirea cookie-urilor și altor identificatori/tag-uri.

Google Ireland Ltd. este o filială a Google LLC cu sediul în SUA. Nu este exclusă transmiterea datelor dvs. colectate prin Google inclusiv în SUA. Totuși Google LLC s-a supus și certificat Acordului Privacy Shield încheiat între Uniunea Europeană și SUA. Prin urmare, Google s-a obligat să respecte standardele și prevederile legislației europene privind protecția datelor.

Mai multe informații despre certificarea EU-US-Privacy Shield a Google LLC și valabilitatea acesteia găsiți aici: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active

Informații suplimentare referitoare la serviciile de remarketing de la Google, detalii despre prelucrarea datelor prin intermediul acestor servicii și declarația de protecție a datelor de la Google, găsiți la http://www.google.com/policies/technologies/ads/.

Bing Ads

Pe paginile noastre de internet folosim tehnologia de remarketing „Bing Ads” a Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, SUA (“Microsoft”). Prin aceasta, Microsoft salvează un cookie pe computerul dvs. („Conversion-Cookie“), dacă ați ajuns pe paginile noastre de internet printr-un anunț Microsoft Bing. Clienții Microsoft și „Bing Ads” pot astfel să recunoască că s-a apăsat clic pe un anunț și astfel a avut loc o redirecționare pe paginile noastre web. În acest mod puteți fi abordat din nou prin recomandări țintite de produse și publicitate pe baza intereselor pe paginile de la Microsoft și ale altor clienți „Bing-Ads”.
Informațiile obținute prin intermediul Conversion-Cookies servesc în plus întocmirii statisticilor de conversie. Noi aflăm numărul total de utilizatori, care au făcut clic pe un anunț Microsoft Bing și astfel au fost redirecționați pe paginile noastre web. În plus, se colectează alte date anonime (de exemplu, numărul accesărilor paginii și pentru ce durată de timp v-ați aflat pe paginile web). Noi nu primim informații care permit ca utilizatorii să fie identificați personal.

Dreptul de revocare

Modul în care puteți retrage consimțământul acordat prin cookie-layer-ul nostru îl găsiți în secțiunea Retragerea consimțămintelor acordare pentru folosirea cookie-urilor și altor identificatori/tag-uri.

Microsoft Corporation este o companie cu sediul în SUA. Nu este exclusă transmiterea datelor dvs. colectate prin Microsoft inclusiv în SUA. Totuși Microsoft Corporation s-a supus și certificat Acordului Privacy Shield încheiat între Uniunea Europeană și SUA. Prin urmare, Microsoft s-a obligat să respecte standardele și prevederile legislației europene privind protecția datelor.

Mai multe informații despre certificarea EU-US-Privacy Shield a Microsoft Corporation și valabilitatea acesteia găsiți aici: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzNaAAK&status=Active

Informații suplimentare referitoare la serviciile Ads de la Microsoft, detalii despre prelucrarea datelor prin intermediul acestor servicii și declarația de protecție a datelor de la Microsoft le găsiți la https://privacy.microsoft.com/de-de/.

Adform

Pe paginile noastre de internet folosim serviciile Adform A/S, Wildersgade 10B, 1. sal. 1408 Copenhaga, Danemarca („Adform“), pentru scopuri de Retargeting și Conversion-Tracking. Cu ajutorul serviciilor Ad Serving vă putem afișa, pe de o parte mesaje promoționale în context cu magazinul nostru online, de exemplu oferte interesante de produse, pe paginile de internet ale altor ofertanți, care, de asemenea, folosesc Adform. Pe de altă parte, cu ajutorul Ad Serving și al funcției integrate Conversion Tracking putem recunoaște atât noi, cât și Adform, pe ce anunțuri ați făcut clic și dacă prin aceste anunțuri ați fost redirecționat pe paginile noastre web, atât timp cât vizitați paginile noastre web.

În această privință am implementat pe paginile noastre web Pixel de la Adform în calitate de identificatori. Este vorba despre Code-Snippets, care au capacitatea să identifice și să recunoască tipul dvs. de browser prin intermediul ID-ului de browser – amprentele individuale ale browser-ului dvs. – în cazul în care ați mai vizitat paginile noastre web și ce anume ați văzut la noi. La vizitarea paginilor noastre web este stabilită o conexiune directă cu serverele Adform, prin intermediul Pixel. Adform prelucrează datele colectate prin intermediul Pixel, pentru a presta față de noi serviciile menționate mai sus.

Singuri nu avem însă capacitatea de a vă identifica personal prin intermediul Pixel de la Adform, deoarece în afară de ID-ul dvs. de browser nu mai sunt salvate la noi alte date personale prin intermediul Pixel de la Adform.

Dreptul de revocare

Modul în care puteți retrage consimțământul acordat prin cookie-layer-ul nostru îl găsiți în secțiunea Retragerea consimțămintelor acordare pentru folosirea cookie-urilor și altor identificatori/tag-uri.

Informații suplimentare referitoare la serviciile oferite de Adform, detalii despre prelucrarea datelor prin intermediul acestor servicii și declarația de protecție a datelor de la Adform găsiți la https://site.adform.com/privacy-center/platform-privacy/product-and-services-privacy-policy/.

Conectarea la videoclipuri YouTube

Prin vizitarea paginii web, pe care sunt asociate videoclipuri YouTube, Google primește informația cu privire la faptul că ați accesat această pagină web. În plus, se transmit datele menționate în paragraful de mai sus despre datele de utilizare. Acest lucru are loc indiferent dacă Google are la dispoziție un cont de utilizator pe care sunteți autentificat sau dacă nu există niciun cont de utilizator. În cazul în care sunteți autentificat în contul dvs. Google, aceste date sunt alocate direct contului dumneavoastră. În cazul în care nu doriți alocarea datelor profilului dvs. Google, trebuie să vă deconectați înainte de accesarea paginii de internet, pe care sunt asociate videoclipuri YouTube.

Google stochează aceste date sub forma unui profil de utilizator și le utilizează în scopuri publicitare, de cercetare a pieței și/sau configurare în funcție de necesități a paginilor sale web. O astfel de utilizare este efectuată, în special, (inclusiv pentru utilizatorii care nu sunt autentificați) pentru furnizarea reclamelor în funcție de necesități. Mai multe informații puteți găsi în declarația de protecția datelor de la Google: https://policies.google.com/privacy.

Baza legală pentru utilizarea videoclipurilor YouTube pe paginile noastre web o constituie interesul nostru legitim (articolul 6 paragraful 1 propoziția 1 lit. f, RGPD) pentru o prezentare în funcție de necesități și o prezentare vizuală, mai ales prin videoclipuri a paginilor noastre web.

Dreptul la opoziție

Aveți dreptul de a vă opune creării acestui profil de utilizator, iar pentru exercitarea acestuia trebuie să vă adresați companiei Google. Puteți să stabiliți în setările sferei private ale contului dvs. Google, modul în care Google poate să folosească datele dvs. în scopuri publicitare sau în alte scopuri. Aceasta cuprinde inclusiv setările pentru furnizarea anunțurilor publicitare (așa-numitele Ads).

Anunțurile de mica publicitate

Pe site-urile noastre web este posibilă inserarea gratuită a anunțurilor de mica publicitate. Pentru aceasta, prin intermediul unui formular de înregistrare, vă colectăm numele, adresa poștală și cea de e-mail. Aceste date sunt apoi salvate în sistemul nostru și sunt utilizate pentru generarea anunțului de mica publicitate. În anunțul de mica publicitate se vor publica numele și prenumele dvs., țara, localitatea și codul, precum și adresa dvs. de e-mail. În plus, datele despre descrierea echipamentului, pozele încărcate de dvs. și numărul dvs. de telefon (opțional) sunt parte a anunțurilor de mica publicitate publicate.

Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor este articolul 6 paragraful 1 lit. f, RGPD.

Acestea au ca scop posibilitatea contactării de către persoanele interesate, precum și prevenirea înșelătoriilor. În plus, vom compara datele introduse de dvs. pentru inserarea anunțului de mica publicitate cu baza noastră de date pentru clienți. Aceasta are loc pentru scopul, după caz de a putea corecta datele incorecte ale clientului și de a putea aloca anunțuri de mica publicitate contului de client, atât timp cât sunteți deja client la Musikhaus Thomann. Prin acestea aveți posibilitatea de a vă administra anunțul dvs. de mica publicitate comod prin accesul normal la centrul pentru clienți.

Datele vor fi șterse, de îndată ce nu mai sunt necesare pentru atingerea scopului pentru care au fost colectate. Aceasta este cazul pentru datele colectate în timpul procesului de înregistrare, când înregistrarea pe pagina noastră de internet este anulată sau modificată.

Ca utilizator aveți oricând posibilitatea de a anula înregistrarea. Datele salvate prin intermediul dvs. le puteți modifica oricând prin intermediul serviciului de suport al clienților. O ștergere a contului dvs. de client trebuie să o solicitați la noi. În acest sens, luați legătura cu serviciul de suport al clienților (de exemplu, prin datele de contact ale persoanei dvs. de contact, activate în stânga în contul dvs. de client). Datele dvs. cu caracter personal sunt, în cazuri particulare, blocate față de o ștergere, numai dacă ștergerea se opune obligațiilor legale de păstrare sau dispozițiilor autorităților.


Drepturile persoanei vizate

Dacă datele personale sunt procesate de dvs., sunteți persoana în cauză în sensul RGPD și aveți următoarele drepturi față de persoana responsabilă:

1. Informare, rectificare, restricționare și ștergere
Aveți oricând dreptul la informații gratuite cu privire la datele stocate în legătură cu persoana dvs. la Musikhaus Thomann, proveniența și destinatarul acestora, precum și scopul prelucrării datelor prin paginile web Thomann. În plus, în anumite condiții, aveți dreptul de a solicita rectificarea, ștergerea și restricționarea prelucrării datelor dvs. cu caracter personal, atât timp cât există condițiile legale pentru aceasta.

Detalii puteți găsi în prevederile legale relevante de la articolele 15 până la 19 RGPD.

2. Dreptul la portabilitatea datelor
Aveți dreptul de a primi datele personale referitoare la dvs., pe care le-ați furnizat Musikhaus Thomann în calitate de persoană responsabilă, într-un format structurat, uzual și care să poată fi citit automat. Musikhaus Thomann poate îndeplini acest drept, de exemplu, prin furnizarea unui export-csv cu datele de client prelucrate în legătură cu dvs.

3. Dreptul la informare
Dacă ați invocat față de persoana responsabilă dreptul la rectificare, ștergere sau restricționarea prelucrării, aceasta este obligată să notifice tuturor destinatarilor, cărora li s-au divulgat datele dvs. cu caracter personal, despre această rectificare sau ștergere a datelor sau restricționarea prelucrării, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește a fi imposibil sau presupune un efort nejustificat.

Aveți dreptul ca persoana responsabilă să vă informeze despre acești destinatari.

4. Dreptul la opoziție

Aveți dreptul oricând, din motive care reies din situația dvs. particulară, să vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale, care intervin în conformitate cu articolul 6 paragraful 1 lit. e sau lit. f, RGPD; acest lucru se aplică și creării de profiluri bazate pe aceste prevederi.

Responsabilul nu va mai prelucra datele dvs. cu caracter personal decât în cazul în care poate demonstra motive legitime temeinice pentru prelucrare care depășesc interesele, drepturile și libertățile persoanei vizate sau prelucrarea este în scopul revendicării, exercitării sau protejării unor drepturi legale.

În cazul în care datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing direct, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în scopul unei astfel de publicități; acest lucru se aplică și creării de profiluri, în măsura în care este asociat cu un astfel de marketing direct.

Dacă vă opuneți prelucrării în scopuri de marketing direct, datele dvs. cu caracter personal nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

Aveți posibilitatea, în contextul utilizării serviciilor societății informaționale – indiferent de Directiva 2002/58/CE – de a vă exercita dreptul de opunere prin proceduri automate, care utilizează specificații tehnice.

5. Revocabilitatea declarațiilor de consimțământ privind protecția datelor

În plus, puteți revoca, în orice moment, consimțământul dvs. acordat, cu efect pentru viitor față de Musikhaus Thomann, la datele de contact de mai jos.

6. Dreptul de contestație la o autoritate de supraveghere
Fără a aduce atingere oricărei alte căi de atac administrative sau judiciare, aveți dreptul de a depune plângeri la o autoritate de supraveghere, în special în statul dvs. membru de reședință, de la locul dvs. de muncă sau în locul în care se presupune că a avut loc încălcarea, în cazul în care considerați că prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dvs. încalcă RGPD.

Autoritatea de supraveghere, căreia i-a fost prezentată plângerea, informează reclamantul cu privire la statutul și rezultatele plângerii, inclusiv posibilitatea unei căi de atac în temeiul articolului 78 din Regulamentul general privind protecția datelor.


Actualizarea politicii de confidențialitate

Musikhaus Thomann își rezervă dreptul de a actualiza din timp în timp această politică de confidențialitate. Aceste modificări vor fi afișate pe pagina web. În cazul în care aveți observații sau întrebări referitoare la această politică de confidențialitate sau la alte norme aplicabile pe această pagină web, vă rugăm să ne contactați în scris.